Oldalak

2011. október 23., vasárnap

Egy lepedő új élete

Már régóta gondolkoztam rajta, hogy kellene varrni valami tartót, a jelenleg használaton kívüli vágólapnak (elvégre hivatalosan állítva kell tárolni), az sem baj, ha a vonalzókat és vágókést is tudom benne tárolni, mivel ezek állandóan szanaszét vannak.
Aztán tegnap anyagokat festegettem, ki kellett próbálnom a barna-türkiz variációt, és ehhez a próbához egy régi lepedőt használtam fel (még békebeli, igazi pamut).
Este nézegettem az anyagot, gyakorolni akartam a tűzést, de azt pocsékolásnak gondoltam, hogy csak úgy egy darab anyagon tűzögessek, bevillant, hogy akár összeköthetném a kellemest a hasznossal.
Ez készült:

Belefér a 30 cm-es vonalzó, a körkés, olló, kisebb vonalzó, sablon, stb, persze természetesen a kis vágólap is.
A szekrény oldalán kap helyet, így az eszközök pont kézre esnek az asztal mellett.


8 megjegyzés:

Ili írta...

Nagyon jól kitaláltad! Praktikus is és szép is!
Jó lett a festésed!

Álomjáró-Bozsomati írta...

Nagyon-nagyon tetszik! Olyan régóta készülök én is valami tartót varrni a vágólapomnak...de tudod! A suszter meg a cipője! :-D Én a szekrény alatt tárolom, fektetve

Kaccat írta...

Köszönöm!
Roberta, ami késik, csak később jön el ;-)

inecsg írta...

De jó lett!

Editfolt írta...

Ááááá profi vagy! De hol van kérem a levélből az erezet????? Nagyon klassz lett. Én azóta nem tűztem talán majd a héten befejezem a nagy takarót és előveszem az elkezdett szendvicseket!

Kaccat írta...

köszönöm!
Edit szivecskéknek szántam nem levélnek :D tényleg az már túl nehéz lett volna :D

Böbe Morzsák írta...

Praktikus darab, érdekes festés, újrahasznosítás és nagyszerű lehetőség a tűzés gyakorlására! Szerintem nagyon jóóó lett!!!

F.Gina írta...

Klassz lett, és szép a festésed is !
(Halkan kérdezem meg itt, mert moderáltam a játékot, vajon ajtótámasz minek kettő ? Ráadásul összekötve ? Na mi van rajtunk párosan ? Gondúkodj :)) )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...