Oldalak

2010. december 6., hétfő

Mikulás

Kaptam és adtam :-)
Olyan gyönyörűségeket kaptam Timitől, hogy elmondani nem tudom, ma már képtelen vagyok fényképezni, és nem is érdemlik meg, hogy béna képeket készítsek róluk (bár ez legtöbbször nem a fényképező, és fényviszonyok hiábaja... ), viszont a héten már nem leszek itthon, szóval nem tudom mikor, de mutatni fogom.

amit mutatni tudok, azok az én meglepi ajándékaim Timinek, aki mondta nekem, hogy ő olyan zsepitartót szeretne, amibe minimum 20 db belefér, és mivel hajlamos hogy mindent kiszórjon a táskájába (őszintén szólva, ki nem? :D:D:D) szóval jó lenne, ha záródna is.


Rajzoltam, számoltam, mértem, gondolkodtam, anyagokat válogattam, kombináltam (és jajj sokat aggódtam az anyagok miatt, ezért belecsempésztem a tutit is :D)
Ráadásul most varrtam először gomblyukat ezzel a géppel, ami egyébként végtelenül egyszerű, abban a pillanatban, ha megtalálja az ember lánya a jól eldugott kallantyút, amit le kell húzni - nos nekem erre kb egy órám ment rá, kétségbeesésemben még Robertától is segítséget kértem, ám végül is egy youtube video alapján behasaltam a gép alá, hogy ugyan mi a francot kell kihúzni, mert anélkül sehogyan se varrja :D
Most már szuperül tudok gomblyukat varrni :-)
Viszont azon örömömben, hogy rájöttem, hogy kell, rossz helyre tettem. Ezért most kettő van az egyiken, de mondjuk, hogy direkt csináltam így, mert így állítható ha kevesebb van benne :DSzóval gondoltam, nehogy bárhol kifogyjon a zsepikből ezt a négy tartókát küldtem neki :-)

7 megjegyzés:

Álomjáró-Bozsomati írta...

Nagyon szupik lettek!!! Gomblukazásban, meg a gyakorlat teszi a mestert! :-))

Tímel írta...

Megvan a filmes jelenet?: tapsika, könnyecske, legyezgetke:)
Kivettem őket és azt se tudtam melyiket fogjam, úgyhogy körbe érintőset játszottam. Elszaladtam bekapcsolni a gépet, hogy köszönetet mondjak, és míg betöltött, vissza tapizni:)

A 2 gomblyukas nagyon praktikus!!! Ronts nyugodtan máskor is:):):):)

Nagyon szeretem őket.
KöszönömKöszöömKöszönöm

Kaccat írta...

Örülök, az ékszerekkel én is úgy jártam :D
én is köszönöm, köszönöm, köszönöm :-)

Iza írta...

huu de jók lettek a zsepitartók!és Be kár hogy nincs időd lefényképezni a te ajándékodat...türelmesen várom/várjuk a beszámolot róluk :)

romi írta...

Jajj de sok szépséget látok itt Nálad...most néztem körül először. Jövök máskor is...nagyon tetszenek a munkáid. Gratulálok!!!!

Kaccat írta...

köszi lányok!
Romi üdv itt nálam :-)

Ili írta...

Nagyon jók lettek!!! Nekem a gombolós tetszik, mert nagyon praktikus!!! És ilyet még másnál nem láttam!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...