Oldalak

2010. július 17., szombat

Mártizsák

Mártinak készítettem ezt a hátizsákot, mert olyan kedvesen, és önzetlenül bátorít a varrásban, hogy úgy gondoltam, igazán megérdemel valamit.
Mivel általában biciklivel jár, inkább hátizsák amit szeret.Aztán Ilinél megláttam, és azonnal tudtam, hogy ezt kell neki megcsinálnom! Ili volt olyan kedves, hogy kitette a leírást is, és igazán nagyon kedvesen segített is, amikor kérdésem volt (megjegyzem, hamarabb is kérdezhettem volna, de úgy túl egyszerűen sikerült volna :D )
Szóval az ötlet már régen megvolt, aztán lett anyag is (Miután ügyesen, cselesen kifaggattam, hogy milyen színeket hord, vagy mit szeret), már csak idő, és elszántság hiányzott :D
Ez készült (ha lehet ne hasonlítsátok Iliéhez, mert poros nyomában sem ér, de a végére rájöttem én is, hogy hogy kellett volna...:D)

Mivel belső zsebet nem kapott, így készítettem egy kis kivehető zsebet, az iratoknak, értékeknek. Kulcskarabinert is kapott, amihez a kis neszi is rögzíthető, ha éppen úgy érzi.
A színeket nem nagyon adja vissza, de úgyis el tudjátok képzelni milyen egy drapp anyag :-)

5 megjegyzés:

Álomjáró-Bozsomati írta...

WOOW! Nagyon jó lett!!!!

Kaccat írta...

Köszönöm :-)(csak halkan súgom, hogy csak messziről :D)

Ili írta...

Azért nem kell ennyire szerénynek lenni.!! Első darabnak nagyon szép lett. Gyönyörű ez a pillangós anyagod. De azt hiszem már mondtam.
Nagyon fog neki örülni a gazdája.
Majd meséld el, ha átadtad, mekkora szemeket meresztett!!!!

Tímel írta...

Tyűűűűű!!!! És pillangót kukacoltál?
Gyönyörű!!!! Nagyon jó lett, minden elismerésem előtted hever :)

Kaccat írta...

Köszönöm szépen :-)
Igen próbálkoztam a pillangóval :-)
Ili az anyag a "Hunyadis fiúktól" van :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...