Oldalak

2014. december 31., szerda

Ajándékok, miegymás

Timeltől kaptam ezeket a szépségeket:

 Egy levendula párna, két csodás szappan, valamint egy fantasztikus lánc, garbóhoz, amire már nagyon régen vágytam :-) Köszönöm szépen! :-)


Tőlem pedig ezt a táskát kapta, mert úgy gondoltam, hogy ez a doboz annyira nem praktikus, de Timi úgy gondolta, hogy a fonalak jobb helyen lesznek itt :-)
Egyébként ebből az anyagból készült, és hevederrel szegtem (amit még gyakorolni kell)  A mérete nem olyan nagy, úgy terveztem, hogy egy A/4-es vázlatfüzet beleférjen.
Sajnos a gépem vacakol, így elég sok nekifutásra sikerült megtűzni, de ezt legalább sikerült időben befejezni, mással nem voltam ilyen szerencsés, a gép miatt)

A képet Timi készítette, én úgy igyekeztem feladni, hogy elmaradt a fényképezés.

Valamint megmutatom még ezt is, mert kb szeptember óta várja, hogy megtűzzem, és egyharmada már egyszer kész is volt, de ki kellett bontani, azóta meg a varrógépem is beadta a kulcsot, az a bosszantó, hogy tudom, hogy hol a baj, de nem tudok hozzáférni. Vagy hurkolja, vagy, megfeszül és szaggatja a cérnát, mindjárt ott ahol először vezetem a  befűzésnél, de kicsi szorgos kezek úgy rakták össze, hogy szétszedni lehetetlen, szóval nyilván szerelő lesz a vége jövőre. :-(

Pár éve mindenki arról panaszkodott, hogy a kék anyagok valahogy szaporodnak, és senki nem érti miért, de azok halmozódnak fel. Akkoriban kezdő anyaggyűjtögető lévén nem értettem, gondoltam, hát nyilván megvették azokat a kék anyagokat, és nyilván okkal vették meg őket...
Aztán a nyáron, amikor éppen nagyon unatkoztam, és elkezdtem színek szerint csoportosítani az anyagokat, azt tapasztaltam, hogy a kékből kétszer annyi van, mint bármi másból.... :-D
Majd eszembe jutott, hogy apám festő barátnőjének van egy festménye, egy napraforgóról, amit kék festékkel festett meg, mert az az egy nem száradt be... szóval a kék nem csak az anyagoknál uralkodik :-)

A kék anyagok fogyasztása céljából ez készült, bízom benne, hogy hamarosan kész takaró lesz belőle:Egyébként pedig mindenkinek egy még boldogabb, sikeresebb évet, akármilyen is volt az idei!

3 megjegyzés:

Tímel írta...

Nagyon köszönöm a tartót, jó nagy:)
Valószínűleg rajz felszerelés is fog benne lakni:)

Ez a 6 szöges kékség valami csoda. Mindig úgy felnézek azokra, akik el tudnak vele pepecselni, és még pontosan is mérnek-szabnak-varrnak...ez nálam sci-fi :)

Ilona Lévainé írta...

Boldog új évet kívánok !
A kék hatszögesed, nagyon tetszik. Nagyon jól passzol az árnyalat !

Kaccat írta...

Köszönöm :-) A kéknél az volt a stratégia, hogy nincs stratégia, csak azon igyekeztem, hogy egymás mellé, alá, fölé ne kerüljön ugyanaz az anyag :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...