Oldalak

2014. március 2., vasárnap

ez+az

Csinálgatok ezt meg azt, bár mostanában leginkább olyanok készültek, amin nem sok mutogatni való volt (párnahuzat, függöny stb)
Az fb-n találtam ezt a szabásmintát, és olthatatlan vágyat éreztem ,hogy ez nekem kell, miután elkészült a mintadarab (szó szerint mintadarab, nem sikerült túl jól) szóval akkor néztem, hogy jó-jó, de mire lehet használni? Ahhoz nagy, hogy táskába rakjam, ahhoz kicsi, hogy pl nyaralásnál használjam, de a fazon továbbra is izgatott. Így kicsit megnövelve a szélességét készült a fürdőszobába egy tartó, amibe minden belefér, és kutakodás során nem borulnak ki a dolgok.
 Ebben a formában már igen praktikus lett. Kb 25 cm a szélessége, a mosódiótól a hajpántokig és csatokig mindent elnyel, mégis könnyen meg lehet benne találni bármit.

 Ez pedig egy újabb terítő a nappaliba, az egyik helyi áruházban kiárusítják a lakástextileket, így feltétlenül be kellett szereznem pár méter mindenféle anyagot, és természetesen pár függönyt is :D
Nem lett tökéletes, elég nehéz volt ezzel a fényes, csúszós anyaggal bánni, főleg, hogy igazán nem tudtam a varrásokat sem levasalni, de ez a minta már régóta tervbe volt véve. Nem annyira látszik a képen, de a széle ezüst ferdepánttal van szegve, azt is ugyanott vettem, igazi csillogó ezüst.


3 megjegyzés:

Nóra írta...

merrefelé találkozhatunk ezzel a lakástextiles kiárusítással? :)

Kaccat írta...

Szia, Szegeden a Sever Centerben (több városban is van üzletük, de nem tudom, hogy mindenhol kiárusítanak-e, 990 Ft métere az anyagoknak és ezek 280 cm magas anyagok)

Nóra írta...

Köszönöm a választ, én is szegedi vagyok, azért keltette fel az érdeklődésem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...