Oldalak

2013. augusztus 17., szombat

Variációk fényképezőgépre

Még nyaralás előtt elkezdtem varrni egy fényképezőgéptáskát a nagy gépnek, hogy ne a nagy, gyári fényképzőgéptáskát kelljen cipelni (végül aztán ez csak mostanában készült el :D), illetve készült egy a kisgépnek is, ami állandóan velem volt. (Ebben a kombinációban - kisgép, nagygép - sikerült vagy 700 képet készítenem :D)
A táskát maradék hőtükörrel tettem elég vastaggá és merevvé (nem 100%-os, de azért elég jó védelmet ad), a külső anyag természetesen flízzel van tűzve)


Még nyár elején Timi feladta az újabb megoldandó feladatot :D
Szeretne egy háromszög alakú hátizsákot a fényképezőjének, amit ráadásul tud variálni, hogy egy vállon, vagy két vállon hord, ezért legyen karabíneres, és legyen külső zseb az innivalónak is.
Hosszas gondolkodás és papírhajtogatás után rájöttem, hogy készül ez a fazon, utána már csak a zsebet kellett kitalálnom, hogy ki is nézzen valahogy (zsebből készült pár fazon, valahogy egyik sem nézett ki jól)
Mivel fényképezőhöz kérte, ezért készítettem egy betétet, amit ki tud venni, ha éppen másra használná. Ez szintén hőtükörrel van merevítve, és tépőzárral rögzíthető. A kulcstartó alap :D
Ráadásként pedig a barátnőjének tetszett ez a táska, és ő is szeretett volna egy ilyet.Pakolós, bővíthető.2 megjegyzés:

Tímel írta...

Köszönöm !!!!
Annyira jól néznek ki:) A hátizsákot Tom meglátta: dejóóóóó, kívül víz, nagy pakoló hely, visszük!
Már várom nagyon, hogy a gépen megjavítsák, és belepróbálhassam:) No meg hogy jöhessen velem haza:):):)

Kaccat írta...

:-) örülök, hogy tetszik, bízzunk benne, hogy a gyakorlatban is működjön :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...