Oldalak

2013. január 13., vasárnap

még mindig tűzök

Még mindig tűzök (a takaró pedig várja, hogy valami jótündér megcsinálja, vagy magától elkészüljön :D)
Újabb cérnapróba :-D Nekem nagyon tetszik minden hibájával együtt, annyira plasztikus, most azon gondolkozom, hogy mi legyen belőle, hogy érvényesüljön a minta?
Ez a cérna is színátmenetes, fehérből-sötétzöldbe. Nagyon izgalmasak ezek a színátmenetes cérnák, de őszintén szólva, tűzésre szerintem annyira nem jó, illetve ha az ember lánya kitalál egy mintát, ahol érvényesül az átmenet, egyébként csak kiemeli a hibákat. Kb ez a valódi színe:

Készült még pár apróság a múltkori tűzésekből:
Nevezhetjük aprófecniknek is, mert úgy szabtam, hogy ne maradjon belőle semmi, és minél több minden kijöjjön.

7 megjegyzés:

sandorne0824 írta...

Nagyon ügyes vagy,olyan csodálatosan mutat.Én soha nem tudnám megtanulni.Speciális géppel vagy programozható varrógép,sima gép,mivel tudsz ilyen csodákat csinálni,? én örülök ha egyenesen tudok tűzni.

Kaccat írta...

Köszönöm, háztartási varrógép, csak kell úgynevezett "kukacoló" talp, amivel szabadon mozgatható az anyag a gép alatt :-)én is csak tanulgatom, messze vagyok a profitól.

Ili írta...

Ne szerénykedj, egyre jobban megy. Nekem is elkelne egy tanfolyam, mert látom aki ott volt, annak szinte mindenkinek jól megy!!!
Gratulálok, nagyon szép lett!

Kaccat írta...

Ili, köszi :-) Sokat jelent, hogy sok praktikát tanultunk meg, de az biztos, hogy nagyon sokat kell gyakorolni, észreveszem, ha hosszabb ideig nem csinálom :D

Editfolt írta...

Nagyon belejöttél már!

Álomjáró-Bozsomati írta...

Szerintem is nagyon belejöttél!!! :-
Ugorj csak neki annak a takarónak!

Kaccat írta...

köszönöm :-) a takaró még vár kicsit :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...