Oldalak

2012. december 22., szombat

Ajándékok

Timeltől kaptam ezt a szép fidres-fodros sálat (amit már több blogban megcsodáltam, és fel nem foghatom hogy készül) valamint fincsi szappanokat fahéj-szegfűszeg, és alma-kurkuma illatokban.

Nagyon szépen köszönöm, imádom  a sálat, a szappanjaidnak pedig már régen a függője lettem :-)

Én pedig egy táskát készítettem neki, illetve a fonalainak, mivel mostanában elkapta a kötési láz :-) Ez néha velem is előfordul, így tudom, hogy kell valami, amiben az ember tárolhatja az éppen készülő darabokat.
A színnel biztosra mentem, rózsaszín :D valahogy jelölni akartam, hogy mire is való, így fonallal díszítettem, ami a tekergőző fonalat akarja szimbolizálni.
Ha esetleg valami nagyobb darabot kötne, bővíthető a táska, a praktikum jegyében pedig a záródást egyszerű összehúzó "malacka" biztosítja.
A képet Timi készítette, így már mindjárt használat közben mutathatom :-)

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves olvasómnak!


4 megjegyzés:

Tímel írta...

Nagyon szépen köszönöm a fonaltartót, multifunkciós lesz:) Jön Görögbe, szerdánként jógára:)

Nagyon szeretem, köszönöm szépen!

Ili írta...

Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok !

batorba írta...

Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

Szeretettel:

„Batorba” Csilla

„Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.” Csitáry-Hock Tamás

Editfolt írta...

Boldog új évet kívánok! puszi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...