Oldalak

2012. június 17., vasárnap

Megint kalap

Mint jeleztem, készült még egy :-)
Sokat gondolkoztam, hogy milyen is legyen, vagyis inkább, hogy mivel is díszítsem, hogy azért egyedi legyen, és ne olyan, amit mindenki megvehet :D
Gondolkodtam mindenféle színes díszítésen, de akkor ugye megint csak kötött lett volna.
Ez készült:

Natúr színű csipkét kapott, amitől kicsit romantikus lett, de annyira nem egyértelmű a csipke, hogy egy sportosabb öltözethez ne lehessen felvenni.
Nem tudom, csak nálam  van ez így, vagy ez valami globális dolog, de  ha valami elsőre pikk-pakk megvan, akkor másodszor, harmadszor sokadszor mindig feladja a leckét. most is jó párszor bontanom kellett, nem tudom, hogy a szabásminta (ez most egyel nagyobb méret) rossz, vagy az anyag viselkedett másképp (pamut ez is, és a virágos is) vagy egyszerűen én vagyok béna, de nem akart stimmelni a karima a fejrészhez, kézzel kellett a megfelelő méretre nyújtani, kiszabtam még egyszer, hátha az a gond, aztán kiderült, hogy pontos volt az első is.

2 megjegyzés:

Ili ( Hugi ) írta...

Nagyon csini lett ez is!
Ne aggódj, én is így vagyok, hogy a másodikat már rutinból ......szom el! Nem szoktam általában csúnyán beszélni, de ilyenkor mindig ezt mondom magamnak!!!
Lehet az anyag a hibás. Ha még mind kettő pamut is, lehet, hogy a szövése lazább az egyiknek. De az is lehet, hogy nem egyforma vastag. A szálirányra biztos figyeltél, mert akkor is jöhetnek ilyen problémák! A lényeg, hogy jól sikerült!!!!

Editfolt írta...

Jól jön ebben a melegben!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...