Oldalak

2011. november 10., csütörtök

élj pozitívan :-)

Ritkán játszom, főleg azért, mert soha nincs szerencsém. Persze tudom én, hogy a nagy számok törvénye szerint minél több játékban veszek részt annál nagyobb az esélye annak, hogy valamelyiken nyerjek (akkor is, ha egy-egy játékban a valószínűség a nyerésre elég kicsi)
Gina tippelős játékot hirdetett, én találgattam mindenfélét, lényegében fogalmam nem volt, hogy mi lehet a megoldás (mint kiderült másnak sem nagyon :D), utána segítséggel persze szinte mindenki kitalálta.
Természetesen Fortuna most is figyelmen kívül hagyott engem, ami az elmúlt napok fényében már csak kakaó volt a habon.
Miután a blogjában elsírtam bánatomat, hogy megint nem én nyertem, megsajnált vagy mert egyszerűen ő egy Tündér, de felajánlotta, hogy játékon kívül elküldi nekem a talány tárgyát.
Ezt a szépséges (és igen finom levendula illatú) cipőillatosítót.

Azon túl, hogy tényleg szerettem volna nyerni, amiért azt mondom, hogy élj pozitívan, mert az elmúlt napokban annyi apró és kevésbé apró bosszúság ért, hogy kezdtem azon gondolkozni, hogy mi jöhet még?
Kezdődött azzal, hogy a mellékhelyiségben elfüstölt (szó szerint)  a ventillátor - még mindig várom a villanyszerelőt...
Következő napon arra lettem figyelmes, hogy igen laposka a kocsi jobb hátsó kereke (holott egy hete lett felrakva a téli gumi) - kiderült, hogy összeszedtem egy csavart
A házban lakó nyugdíjas egyedülálló asszonyoknak nincs jobb dolga, mint hogy azon morfondírozzanak, hogy mivel is bosszantsanak fel (jelen esetben leszedték a postaládámról a nevet - hogy ez nekik miért okozott örömet azt nem tudhatom)
és még sok egyéb más

Ezek után ír nekem Gina, hogy jó napja van, és ha elfogadom, akkor játékon kívül megkaphatom a fenti szépséget. Adhatta volna bárki másnak, vagy meg is tarthatta volna, de ő úgy gondolta, hogy nekem küldi el.
Ilyenkor az ember lánya komolyan elgondolkozik, hogy valóban annyira nagyon rossz-e neki, és eldönti, hogy nem, és ezennel vége a rossz sorozatnak, hiszen mégiscsak süt a nap :-)

Gina, nagyon szépen köszönöm, eddig is önzetlenül segítettél, tanácsokat adtál, amiért nagyon hálás voltam, de ez a gesztusod tényleg teljesen meghatott.

5 megjegyzés:

F.Gina írta...

Ne csináld, mindjárt elbőgöm magam :) Milyen jó, hogy ilyen aprósággal ekkora örömet okoztam, tényleg kívánom, hogy mindenhonnét süssön rád a nap!

Tímel írta...

Cipő illatosító....sohasenemse jöttem volna rá:)
Kívánom, hogy Gina kedvessége és önzetlensége még több kedvességet és önzetlenséget vonzzon köréd,érjen véget a bosszantó széria:) Meg a postaláda cím tolvajok szívébe is költözzön jóság:)

Álomjáró-Bozsomati írta...

GRATULA!!!!!! :-)))

inecsg írta...

Megérdemelted! Gina, milyen jó lelkű!

Editfolt írta...

Gina egy angyal. Nekem is mindig segít azonnal ha elakadok valamivel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...