Oldalak

2010. augusztus 30., hétfő

Apróságok

anyunak.
Anyu kért szemüvegtokot, illetve kulcstartót, már régebben. Igazán nem egy bonyolult darabok, de valahogy mindig halogattam, illetve nem igazán tudtam eldönteni milyen anyagból is legyenek?
Azt tudom, hogy nem kedveli a retró mintásat, valamint a virágokért sincs annyira oda, végül ezt választottam. Reményeim szerint ez tetszeni fog neki.
A szemüvegtokot ugyan nem napszemüvegnek kérte, hanem rendes szemüvegnek, mert tetszett neki, hogy ebből csak ki kell emelni.
A kulcstartó meg kulcstartó, azon nincs mit variálni, csinálhattam volna abból is bonyolultabbat, de ez nekem is annyira bevált, egyszerűen, nagyszerű :D
Próbáltam megmutatni, hogy szivárványos cérnával tűztem, nem igazán látszik, pedig tényleg :-D

Kicsit küzdök ezzel az új gépemmel, mivel a tű sokkal beljebb van mint a másikon, így az ilyen kis dolgokat letűzni elég nagy kihívás, nem is lett túl szép, sajna a sarokasztalra nem fér oda a másik gép, állandóan cserélgetni pedig lusta vagyok, így marad a kínlódás. Valamit valamiért :-)

4 megjegyzés:

Álomjáró-Bozsomati írta...

Nagyon jók lettek! Tetszik az anyag is!
Én imádom a Janomémat, de hát nekem a másik több sebből vérzett, így igazi felüdülés volt ez az új!! Na meg jó hamar meg is szoktam :-))

Kaccat írta...

Én is szeretem! csak messze van a tű a szélétől, ezért az ilyen kis dolgokat nem lehet "ráhúzni" így nagyon nehéz szépen letűzni (legalábbis nekem :D) de azért írtam, hogy valamit, valamiért, mert egyébként meg imádom! :-), meg lehet, hogy a hiba bennem van :D

Álomjáró-Bozsomati írta...

Dehogy van benned a hiba! :-) Hát ha a másik gép alá jobban oda lehetett férni, akkor nincs mit szépíteni :-) Még szerencse, hogy megvan az is! :-))

Tímel írta...

De jó ez az anyag!
Miért nem láttam én ezt eddig ??
Ne válaszolj ! :):):)Tudom...vaksi vagyok , szétszórt, meg ilyenek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...