Oldalak

2010. május 30., vasárnap

kihívás

kaptam egy pénztárcát, hogy olyat szeretnének. Ez már kb két hete volt, többször nekiálltam, de aztán mindig otthagytam, pedig a "majdnem kész" fázisig viszonylag könnyű eljutni, de valahogy minden összejött, a szegőtalppal nem akart sikerülni a szegés, nem találtam megfelelő cipzárt (pedig van bőven) szóval húztam halasztottam na és az utolsó fázistól rázott a hideg, nem is alaptalanul
Most elkészült minden olyan zsebet, rekeszt tartalmaz mint az eredeti, méretre is akkora. Elégedett nem vagyok, nem sikerült szépen a belső részt hozzávarrni, de ezt egyébként is prototípusnak szántam, annak pedig ugye lehetnek hibái :D
azt hiszem ferdepántozni kellett volna, mert túl vastag a széle, és a cipzár sem áll benne szépen.

Szóval még finomítani kell rajta kicsit, de szerintem nem rossz :-)
Középen egy cipzáros zseb az aprónak, két oldalt a kártyáknak és egyebeknek, na és a papírpénzt is lehet benne szortírozni rendesen :D

7 megjegyzés:

Tímel írta...

Bármi is a baja,ide a monitoromig ér el :)
Van terved a proto típussal?
Óhátpersze, hogy van hátsó szándékom ...de csak ha nem tervezted megtartani....

Tímel írta...

Hopszili! A NEM szócska lemaradt!!! Tehát mondat vége helyesen: ...nem ér el:)
Bocsánat!

Kaccat írta...

Nekem nagy ez a pénztárca (18 cm széles és 10 cm magas) tervem egyelőre csak annyi, hogy megmutassam, annak aki kérte, hogy neki tetszik e így :-) utána szabad a vásár
Ezek szerint jól tudok fényképezni :D bár a képeken is látszik, hogy kicsit csálé lett, szerintem túl sok ennyi fakk bele, legalábbis textilből.
És a külső-belső rész összevarrása nagyon józan kígyós :D - és ez nem a varrógép hibája sajnos

Tímel írta...

Én iagzándiból csereberélni szeretnék. Ha szereted a gyöngy ékszereket, és cserélnél ékszerre pénztárcát, nézz körül nálam!
Nekem kis szütyőm van, jól belegyűrve a pénz :)
Őt igazándiból gyöngy hurcólós alkalmatosságnak gondoltam :) Annyi jó kis rekesz van benne...pont elég 1-2 kis műanyag fiolának, és nem kellene hogy szét guruljanak a táskám alján, és nem kellene szögletes, rosszul táskába helyezhető dobozokban sem pakolászni...és...és rózsaszín...és virágos...és gyönyörű... :)

Kaccat írta...

hmm tulajdonképpen én le akartam beszélni róla, hogy én ezt nem tudom megcsinálni szépen :D
ezek szerint mégsem olyan rossz?
jól esik hogy ennyire tetszik neked!

Kaccat írta...

közben írtál te is :D
szóval most kb két hét, mert közvetítőn keresztül megy a dolog, és imádom az ékszereket!
Nem tudom mennyire felelne meg arra a célra, mert az oldala nem ér le egész az aljáig, illetve, már így is elég tömött a sok anyag réteg miatt.
De van még ilyen anyagom ;-) és érdekelne csere :D ha kb megmutatod mekkora fiolákat akarsz beletenni, lehet hogy kitalálok valami praktikusabbat rá :-)

Tímel írta...

Jajj de jó,jajj de jó :)

Igazándiból a sok eltérő méretű hely fogott meg, és hogy maga az egész nem túl nagy. Így mindenfélét tudnék bele tenni, nem csak fiolákat. Cérna,damil, kisebb kövek...mindenféle hasznos kütyümütyü :)
Ha a rendelő beleszeret, nem bánom, ha beindul a fantáziád! Mindenféle méretű rekesz,ahogy Te jónak látod. A fiolák hengeresek, kb 1,5 cm átmérővel, és kb.6 cm magasak.Nem túl nagyok :)
Örülök, hogy csereberélsz! És hogy van még anyagod :) Esetleg egy kisebb táskára való is?? A4nél mindenképp kisebb...de A5nél nagyobb. De jó, hogy tudom mit akarok ugye?
Ha igen,akkor lebeszéljük e-mailon, hogy az is mehet cserebere, nem mehet, hogy legyen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...