Oldalak

2010. szeptember 26., vasárnap

Táncoló rózsaszín kiscipők...

Ezekkel foglalatoskodtam az elmúlt napokban:Kolleganőm a napokban nagynéni lesz (vagy lehet, hogy már péntek óta az is :D), ezért készült az alábbi cipőcske:
Ez a kettő pedig vajon kiknek készült? :D
Törpillák kinőtték az előzőt :D és féltem, hogy feltöri a sarkukat, ezért készültek ezek :D


Méretbeli különbségek:

Egyébként pedig ma egész nap velük voltam, és olyan, de olyan jó volt!

megint eltelt egy év...

Timi pedig meglepett ez alkalomból ezzel a szépséggel: :-)
(szó szerint meglepett, egyszer csak hozta a postás, én meg néztem boci szemekkel, hogy mit kaptam?, és ezt találtam benne, egy kártya kíséretében :D)



Nagyon szépen köszönöm!

2010. szeptember 14., kedd

A kitűzött cél

Előtte, Bruercsi kedvéért csináltam pár képet, ahol jobban látszik a belseje az előző pénztárcának:
Ez pedig a kitűzött cél, amit szeretnék megvarrni, ha nem is ennyire sok zsebbel, de nálam ez a pénztárca:Már nagyon régóta használom ezt a fazont, és nehezen szakadok el tőle, ha az aprónak nem is kell ennyi zseb, de mindenképpen cipzárosnak kell lennie, és kell a kártyáknak is.
Szóval ehhez volt az első lépcső az előző pénztárca :-)

2010. szeptember 13., hétfő

Cím nélkül

Nem hagy nyugodni a pénztárca dolog.
Ezért készült egy újabb darab.
Én az a típus vagyok, aki az apróval együtt gyömöszöli a papírpénzt is a tárcájába.
Ez még nem a végleges forma, de valami ilyesmit akartam. Bár addig nem nyugszom úgysem, amíg nem sikerül az a fazon, amit szeretek, de az egy bonyolultabb művelet, úgyhogy addig még lesz pár próbálkozás :D

Azt sikerült megoldani, hogy jól ki lehessen nyitni és ezáltal rendesen lehessen látni, hogy mi van benne, sőt beleférjen a kezem, de ennek ellenére lehetőleg ne boruljon ki belőle minden. Valamint a rengeteg vásárlói kártyának is legyen helye. Két zsebe van, amiben nem keverednek az aprók, mert a középső elválasztó lezárja teljesen.

2010. szeptember 12., vasárnap

Sapkák

Törpilláknak

Jön a hideg, és egyébként is az egész blogvilág köt :D szóval készült két sapka (amibe valószínűleg még nőniük kell, majd kiderül ha megyek hozzájuk)

Az első egy egyszerű téglalap, bojtokkal, sajnos ebből csak 2 gombolyagot rendeltem, és a pomponok már a másodikból készültek, így még egy nem jött ki belőle.

A második a túrabakancsból kimaradt pamut fonalból készült. Ami a különlegessége, hogy 5 tűvel kötöttem, most először. A Barkafonal kötősulijában van fantasztikus leírás, hogy hogy is kell csinálni, és miután úgy tizedik nekifutásra túljutottam az első soron, onnan már gyakorlatilag ment a dolog, a tetején van még mit csiszolni, ott már nagyon kínlódtam a sok tűvel, minél kevesebb szemmel kellett dolgozni.
Köszönöm a leírást, mert magamtól valószínűleg soha nem álltam volna neki 5 tűvel kötni, pedig tényleg nem olyan nagy ördöngösség (legalábbis pár sor után már nem :D)

2010. szeptember 6., hétfő

egy újabb...

...pénztárca :D
Kérték, és én megcsináltam (de valahogy úgy érzem minél többet csinálok, annál rosszabbak, nem tudom, hogy más is így van ezzel? amikor már csukott szemmel is gyönyörűnek kellene lennie...)A kérés nehézsége, hogy legyen zöld, olajzöld...
aki vásárolt mostanában anyagot tudja, hogy rengeteg zöld van, na de olajzöld? Végül ezt az anyagot választottam, ami még talán a legközelebb van a kívánt színhez, viszont egyben túl férfiasnak találtam, így újabb napokat (heteket) gondolkoztam, hogy is törjem meg, hogy azért még nőies maradjon. A középső is zöld, bár a képen drappnak látszik, de tényleg zöld.
Íme:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...